Какво представлява Тестер?


Тестерите обикновено се използват в класическите парфюмерии за изпробване на аромата.  От там идва и названието Тестер като те са по-наситени и трайни.

Има ли , разлика между тестера и стандартният продукт в нашия магазин?
В нашия онлайн магазин има разлика между ТЕСТЕР и Продукт в рекламна опаковка:
Парфюмите ни в рекламни опаковки са маркови продукти с намалена концентрация на есенцията и трайноста им е от порядъка между 8 и 10 часа , външният им вид е напълно оригинален като: кутия , бутилка , аромат.
Създадени са умишлено с по-ниска концентрация на есенцията , за да бъдат на тези преференциално ниски цени и разбира се да бъдат достъпни до масовото потребление на клиентите.
Тестерите са на 100% оригинални продукти и са в бели транспортни кутии , на които са напечатани ; марката , модела на продукта , милилитрите и баркод за разпознаване на артикула. Тестерите са с пълната си концентрация на есенцията и трайността им е до 24 часа


Приложение:
ТЕСТЕРИТЕ често, не служат за продажба на крайните клиенти , а са насочени за продажба към търговците на едро. Изработката на опаковката на тестера, не е толкова цветна и интересна. Различава се от стандартния продукт с това, че е опакован в бяла транспортна кутия или в кутия от рециклиран картон , като има случаи да нямат капачки на пулверизатора , а е с картонен или пластмасов протектор около пулверизатора. Ако парфюма, не ви трябва за подарък или нямате специално предпочитание и отношение към кутиите на артикулите, по принцип, Тестера е идеалният избор.
В случай, че купувате парфюма за повод, подарък, по-подходящо е да поръчате стандартен продукт в оригинална рекламна опаковка.

Опаковки:
Парфюмите в ЕКО опаковки (без оцветители) са по-наситени от останалите парфюми и с възможни разлики в опаковката и/или капачката. Капачката може да липсва на малък процент от артикулите , а опаковката да е транспортна кутия (рециклиран картон). Парфюма с ЕКО опаковка е много добра възможност, крайният потребител да се наслади на любимия си аромат на много по-изгодна цена от стандартният продукт , който се предлага по търговските мрежи във физически магазини.

Разгледайте нашият асортимент от парфюми и тоалетна вода.Ако случайно не успеете да откриете това, което търсите, обърнете се към нас. Ние ще ви съдействаме и ще ви уведомим за наличността на избрания от вас аромат.

Поздрави и приятно пазаруване!
Екип,
Fragrance Bulgaria