Diesel

Diesel
Дизел е италианска модна къща основана от Ренцо Росо през 1978 година. Артукулите от тази марка са предназначени предимно за младите хора. Дизайнерската къща е създадена с идеята да е водеща и да създаде собствена ниша в индустрията. Първият от парфюмите от Дизел е едноименния такъв, който е унисекс и бива пуснат на пазара през 1996 година. Отличителни белези са нестандартните опаковки на артикулите. Дизел парфюмите наброяват около 29 броя, като са „само за смелите” („only the brave”).
  Покажи:
  Сортирай по:
Diesel Bad EDT 125 мл - ТЕСТЕР за мъже -34 %

Diesel Bad EDT 125 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюмът Diesel BadЛошите момчета. Пред погледа и чара им, потреперват коленете на не една жена. Бунтовни, дръзки, смели и непридвидими - те предизвикват възхита, завист и разбити сърца...Всеки мъж иска да бъде малко като тях, а всяка жена мечтае да е единствена в живота им. Стилът и начина им на жи..

125,00 лв. 83,00 лв.

Diesel Only The Brave EDT 125мл - ТЕСТЕР за мъже -38 %

Diesel Only The Brave EDT 125мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюмът Diesel Only The BraveDiesel Only The Brave е създаден в колаборация на марката Diesel с козметичния гигант L’oreal.  Излиза на пазара през 2009г. Концепцията за парфюма е на създателя на марката Diesel, Renzo Rosso.Ароматът на Diesel Only The Brave е за по-младата мъжка аудитория. Със ..

122,00 лв. 76,00 лв.