Bvlgari

Bvlgari
Булгари е италианска марка, която става известна благодарение на креативните си решения на пазара за бижута. Днес тази луксозна модна къща е разпознавана и поради ред други причини. Парфюмите Булгари са винаги признак на добър вкус. Вижте предложенията ни за намалени парфюми от Булгари и изберете едно от невероятните италиански ухания, които онлайн магазинът ПарфюмБГ предлага.
  Покажи:
  Сортирай по:
Bvlgari Aqua Divina EDT 65 мл - ТЕСТЕР за жени -46 %

Bvlgari Aqua Divina EDT 65 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Aqua DivinaВдъхновен от прекрасната картина на Ботичели “Раждането на Венера”, Bvlgari Aqua Divina е парфюм със свеж и нежен аромат, който ще накара всяка жена да се чувства като богиня. Bvlgari Aqua Divina е реализиран през 2015 година и е първото женско ухание в колекцията Bv..

130,00 лв. 70,00 лв.

Bvlgari Goldea EDP 90 мл - ТЕСТЕР за жени -56 %

Bvlgari Goldea EDP 90 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari GoldeaBvlgari Goldea е едно истинско съкровище за дами. Парфюмът е вдъхновен от изобилието, златото и светлината, която се отразява в него. Буквалният превод на името му е злато (Gold) и богиня (Dea).Този аромат поставя началото на нова колекция парфюми от марката Bvlgari, която идв..

145,00 лв. 64,00 лв.

Bvlgari Omnia Amethyste EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -52 %

Bvlgari Omnia Amethyste EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia AmethysteBvlgari представя парфюмът Omnia Amethyste, вдъхновен от скъпоценните отблясъци на аметиста. Този аромат е една приказка за грация, лукс и изкушение. Негов създател е парфюмеристът- легенда Алберто Морияс. Излиза на пазара през 2006г. като бележи началото на една изкл..

150,00 лв. 72,00 лв.

Bvlgari Omnia Coral EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -47 %

Bvlgari Omnia Coral EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia CoralПарфюмът Bvlgari Omnia Coral е романтичен, дървесно- флорален аромат, който привлича с оптимистичната си аура. Композицията му очарова с деликатни и женствени нотки, подчертани от уханието на червени плодове. Създателят на Omnia Coral е известният парфюмерист Алберто Мори..

125,00 лв. 66,00 лв.

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65мл- ТЕСТЕР за жени -27 %

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65мл- ТЕСТЕР за жени

Партфюмът Bvlgari Omnia Crystalline Bvlgari Omnia Crystalline е по скоро дървесен аромат със свежи зелени нотки и цветно тяло. Комбинира сочни плодови, екзотични и топли дървесни нюанси. Вдъхновен е от съвършенството на кристалите и е един нежен и завладяващ аромат за жени. Него..

92,00 лв. 67,00 лв.

Bvlgari Omnia Green Jade EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -41 %

Bvlgari Omnia Green Jade EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

“Omnia vincit amor” - “Любовта покорява всички” казва латинската сентенция, избрана като вдъхновение за създаването на парфюмерийната серия Omnia на италианската бижутерска къща Bvlgari. Най-младежкото и лъчезарно ухание в тази поредица е Bvlgari Omnia Green Jade, един парфюм, който ще ви спечели с ..

115,00 лв. 68,00 лв.

Bvlgari Omnia Indian Garnet EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -56 %

Bvlgari Omnia Indian Garnet EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia Indian GarnetBvlgari Omnia Indian Garnet е още едно неустоимо попълнение в голямата колекция на легендарния Bvlgari Omnia. Името му подсказва, че този екзотичен аромат с ориенталски привкус е вдъхновен от Индия. Мистичен, ярък, благороден, Bvlgari Omnia Indian Garnet притежава..

150,00 лв. 66,00 лв.

Bvlgari Omnia Paraiba EDP 65 мл - ТЕСТЕР за жени -45 %

Bvlgari Omnia Paraiba EDP 65 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia ParaibaBvlgari Omnia Paraiba е поредният изключителен дамски аромат в колекцията Omnia by Bvlgari. Негов създател е именитият парфюмерист Алберто Морияс, който е работил върху голяма част от парфюмите на модния бранд Bvlgari. Omnia Paraiba излиза през 2015 година за радос..

120,00 лв. 66,00 лв.

Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDP 100мл - ТЕСТЕР за жени -45 %

Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDP 100мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Voile de Jasmin NoirBvlgari Voile de Jasmin Noir е мистично ухание на бели цветя, женствен, елегантен аромат, в чиято композиция царува жасминът. Кашмирено докосване с усещане за лукс и непредсказуемост. Ароматът е създаден от парфюмеристите Карлос Бенаим и Софи Лаб, и е представен ..

120,00 лв. 66,00 лв.