Bvlgari

Bvlgari
Булгари е италианска марка, която става известна благодарение на креативните си решения на пазара за бижута. Днес тази луксозна модна къща е разпознавана и поради ред други причини. Парфюмите Булгари са винаги признак на добър вкус. Вижте предложенията ни за намалени парфюми от Булгари и изберете едно от невероятните италиански ухания, които онлайн магазинът ПарфюмБГ предлага.
  Покажи:
  Сортирай по:
Bvlgari Aqua Divina EDT 65 мл - ТЕСТЕР за жени -40 %

Bvlgari Aqua Divina EDT 65 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Aqua DivinaВдъхновен от прекрасната картина на Ботичели “Раждането на Венера”, Bvlgari Aqua Divina е парфюм със свеж и нежен аромат, който ще накара всяка жена да се чувства като богиня. Bvlgari Aqua Divina е реализиран през 2015 година и е първото женско ухание в колекцията Bvlgari..

130,00 лв. 78,00 лв.

Bvlgari Goldea EDP 90 мл - ТЕСТЕР за жени -44 %

Bvlgari Goldea EDP 90 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari GoldeaBvlgari Goldea е едно истинско съкровище за дами. Парфюмът е вдъхновен от изобилието, златото и светлината, която се отразява в него. Буквалният превод на името му е злато (Gold) и богиня (Dea).Този аромат поставя началото на нова колекция парфюми от марката Bvlgari, която идв..

145,00 лв. 81,00 лв.

Bvlgari Omnia Amethyste EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -52 %

Bvlgari Omnia Amethyste EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia AmethysteBvlgari представя парфюмът Omnia Amethyste, вдъхновен от скъпоценните отблясъци на аметиста. Този аромат е една приказка за грация, лукс и изкушение. Негов създател е парфюмеристът- легенда Алберто Морияс. Излиза на пазара през 2006г. като бележи началото на една изкл..

150,00 лв. 72,00 лв.

Bvlgari Omnia Coral EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -42 %

Bvlgari Omnia Coral EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia CoralПарфюмът Bvlgari Omnia Coral е романтичен, дървесно- флорален аромат, който привлича с оптимистичната си аура. Композицията му очарова с деликатни и женствени нотки, подчертани от уханието на червени плодове. Създателят на Omnia Coral е известният парфюмерист Алберто Мори..

125,00 лв. 73,00 лв.

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65мл- ТЕСТЕР за жени -17 %

Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65мл- ТЕСТЕР за жени

Партфюмът Bvlgari Omnia Crystalline Bvlgari Omnia Crystalline е по скоро дървесен аромат със свежи зелени нотки и цветно тяло. Комбинира сочни плодови, екзотични и топли дървесни нюанси. Вдъхновен е от съвършенството на кристалите и е един нежен и завладяващ аромат за жени. Него..

92,00 лв. 76,00 лв.

Bvlgari Omnia Green Jade EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -41 %

Bvlgari Omnia Green Jade EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

“Omnia vincit amor” - “Любовта покорява всички” казва латинската сентенция, избрана като вдъхновение за създаването на парфюмерийната серия Omnia на италианската бижутерска къща Bvlgari. Най-младежкото и лъчезарно ухание в тази поредица е Bvlgari Omnia Green Jade, един парфюм, който ще ви спечели с ..

115,00 лв. 68,00 лв.

Bvlgari Omnia Indian Garnet EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени -52 %

Bvlgari Omnia Indian Garnet EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia Indian GarnetBvlgari Omnia Indian Garnet е още едно неустоимо попълнение в голямата колекция на легендарния Bvlgari Omnia. Името му подсказва, че този екзотичен аромат с ориенталски привкус е вдъхновен от Индия. Мистичен, ярък, благороден, Bvlgari Omnia Indian Garnet притежава..

150,00 лв. 72,00 лв.

Bvlgari Omnia Paraiba EDP 65 мл - ТЕСТЕР за жени -38 %

Bvlgari Omnia Paraiba EDP 65 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Omnia ParaibaBvlgari Omnia Paraiba е поредният изключителен дамски аромат в колекцията Omnia by Bvlgari. Негов създател е именитият парфюмерист Алберто Морияс, който е работил върху голяма част от парфюмите на модния бранд Bvlgari. Omnia Paraiba излиза през 2015 година за радост на ..

120,00 лв. 74,00 лв.

Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDP 100мл - ТЕСТЕР за жени -36 %

Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDP 100мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Bvlgari Voile de Jasmin NoirBvlgari Voile de Jasmin Noir е мистично ухание на бели цветя, женствен, елегантен аромат, в чиято композиция царува жасминът. Кашмирено докосване с усещане за лукс и непредсказуемост. Ароматът е създаден от парфюмеристите Карлос Бенаим и Софи Лаб, и е представен ..

120,00 лв. 77,00 лв.