Nina Ricci

Nina Ricci
Нина Ричи е френска модна дизайнерка от италиански произход. Още от тийнейджърските си години тя е запленена от модата, като продължава да следва страстта си и за напред. Модната къща е основана през 1932 година, като Нина е освновният дизайнер. Парфюмите от Нина Ричи са сред най-добрите в индустрията, като най-продаваният е L'Air du Temps, който можете да закупите от ПарфюмБГ. Разгледайте и останалите Нина Ричи парфюми и направете своя избор.
  Покажи:
  Сортирай по:
Nina Ricci L'extase EDP 80 ml - ТЕСТЕР за жени -35 %

Nina Ricci L'extase EDP 80 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Nina Ricci L'extaseNina Ricci L'extase е един истински сладостен екстаз от плодови и цветни ухания. Парфюмът излиза през 2015 година, а негов създател е Франсис Куркджиян. Ароматът е вдъхновен от еротичните фантазии на жените. Това е парфюм, които придава на своята притежателка магнетич..

120,00 лв. 78,00 лв.

Nina Ricci Premier Jour EDP 100мл - ТЕСТЕР за жени -36 %

Nina Ricci Premier Jour EDP 100мл - ТЕСТЕР за жени

Новото начало е винаги обнадеждаващо, изпълнено с очаквания и трепет. Това е посланието на Nina Ricci Premier Jour, леко ухание, с преобладаващ цветен нюанс, особено подходящ за пролетта и лятото.Парфюмът Nina Ricci Premier Jour Nina Ricci Premier Jour, което буквално означава “Първи ден” е съз..

112,00 лв. 72,00 лв.

Nina Ricci Ricci Ricci EDP 80мл - ТЕСТЕР за жени -52 %

Nina Ricci Ricci Ricci EDP 80мл - ТЕСТЕР за жени

Тя влиза незабелязано, но огрява с присъствието си мигновено заради полъха на шикозния цветен парфюм Nina Ricci Ricci Ricci. Това е ухание за градските момичета, които винаги могат да се превърнат в героинята, която пожелаят. Подходящ еднакво за деня и нощта, с нежен флорален аромат, Ricci Ricci е с..

131,00 лв. 63,00 лв.

Nina Ricci Nina EDT 80 мл - ТЕСТЕР за жени -37 %

Nina Ricci Nina EDT 80 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюмът Nina Ricci NinaNina Ricci Nina излиза на пазара през 2006 година и веднага печели сърцата на дамите. Създаден е от майсторите в парфюмерията Оливие Кресп и Жак Кавалие. Тези две големи имена заедно са гаранция за успех на парфюма. Той е нова версия на класиката на Nina Ricci от 1987 година...

120,00 лв. 76,00 лв.