-54 % Amouage Honour EDP 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Amouage Honour


Вдъхновен от красивата, но и трагична история на японската гейша Чо-Чо Сан, която изгубва любовта, но запазва честа си е вдъхновението за създаването на дуото Amouage Honour. Деликатното дамско ухание е посветено на самата “Мадам Бътърфлай”, а мъжкият му вариант - на нейния син, възпитан в най-добрите традиции на японския код за чест и достойнство. 


Amouage Honour за мъже е реализаран на пазара през 2011 година. Това е класическо ухание от марката Amouage за силния пол с много дървесни нотки, мускус и пикантен оттенък. Парфюмът извайва образа на мъжа на честта, на съвременния рицар с непоколебим характер, галантен и очарователен. 


Връзката между двете ухания, намира отражение и в дизайна на флакона. В оформлението на Amouage Honour за мъже също преобладава белият цвят в комбинация със златни орнаменти, но бутилката е в друга форма. Подобно на някои други мъжки ухания от линията на Amouage и този е представен в бутилка със стилизираната форма на трандиционния кинжал на емирството - хадждар. Капачката символизира удобната дръжка, украсена с камък, а бутилката - широкото плоско острие. 


Ако ви се е сторил интересен уникалния подход на Amouage, проверете и останлите техни мъжки аромати в нашия магазин:  Amouage Gold ManAmouage InterludeAmouage Memoir,  Amouage ReflectionAmouage SunshineAmouage Beach Hut


Ароматът Amouage Honour


Връхни нотки: розов пипер, черен пипер;

Средни нотки: мушкато, елеми, индийско орехче;

Базови нотки: ветивер, мускус, пачули, кедър, семена от тонка, благоухания;


Автор на аромата Amouage Honour е Натали Файстхоер, парфюмерист с над 30-годишна практика, която от няколко години има своя собствена компания, базирана в Ню Йорк. При разработката на уханието тя се спира на класическата ароматна пирамида с постепенно градиране на есенциите. 


Началото е възбуждащо и пикантно. Избрани са розов и черен пипер, които насищат атмосферата с енергия и тръпчива наслада. Към тях в сърцето на пирамидата са комбинирани мушкато, индийско орехче и смола от екзотичното филипинско дърво елеми. Това са земни, плътни есенции с топъл характер и нотка лютивост. Най-голямо е разнообразието в селекцията на базовите елементи. Парфюмеристката се придържа към класическите за мъжки ухания мускус, пачули и кедър, но добавя и нотка екзотика от ветивер и семена на тонка. Опушеният ефект, постигнат с есенция подобна на тази на индийските пръчици пък слага отличителния знак на ухание на Изтока. 


Със своя плътен, обгръщащ като топла прегръдка аромат, Amouage Honour е парфюм, с който всеки мъж ще се почувства в своя идеален образ - завладяващ сърцата принц, галантен и силен.
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Amouage Honour EDP 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1488
  • Наличност : В наличност
До края на промоцията остават:
  • 180,00 лв.
  • 82,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.