Политика за поверителност

Защита на личните данни

Сайтът НЕ ИЗИСКВА въвеждането на каквито и да е лични данни, освен имена, адрес за доставка, телефон за контакт и електронна поща. Предоставените данни са необходима за обработка и доставка на вашите поръчки.

Служебна информация

Тази информация е свързана с използваните от вас операционна система, версията на вашия уеб браузър, бисквитки, вашето IP, дата и час на влизане, както и от кой адрес сте стигнали до нашия сайт. Тези данни се използват със статистическа цел, за осигуряване нормалната работа на уеб сайта и с оглед на сигурността.

Начин и срокове на съхранение

Вашата лична информация се съхранява на независими носители, отделни от основния уеб сървър за период от 100 години.

Достъп до информацията

Сайтът не предоставя информация за свойте клиенти и потребители на трети страни с изключение на държавните органи имащи право да изискват това, при спазване на законово определения ред.

Телеметрия и Маркетинг

Сайтът използва публично известни алгоритми, за да следи поведението на потребителите в сайта, за да може да можем предложим по-добри услуги и продукти, чрез рекламни кампании. Телеметрията предоставяна от външни източници, каквито използваме ние, не е под пряк контрол на ФИРМА и регулацията и защитата на събираните данни, не са пряко свързани със сайта.