-48 % Изчерпан AJ Arabia Private Collection IV EDP 50 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът AJ Arabia Private Collection IV


Любовта от пръв поглед: преминава като ток през тялото и променя погледът ни към света за секунди. Нейната магия е затворена в бутилката на AJ Arabia Private Collection IV. Парфюмът е представен през 2015 година и мигновенно спечелва специалисти и публика. Уханието е едновременно ефирно и преминаващо като полъх, но също и интензивно и плътно, с приятни дървесни и цветни нотки. 


Вдъхновено от тайнството на любовта, скрито в изгарящите погледи, в трепетните жестове, в неспирните мисли за любимия AJ Arabia Private Collection IV е парфюм, който вълнува. Той е подходящ за всички сезони и ще допадне на дами с вкус към уханията със силен характер. 


Като част от лимитираната колекция на AJ Arabia, парфюмът е представен в ексклузивна опавка с впечатляващ дизайн. Флаконът е стилизиран образ, вдъхновен от силуета на най-голямата джамия в Абу Даби - Шейх Зайед, а цветовото оформление напомня за мистиката на Ориента и тайнствените приказки на Шехерезада. 


Ароматът AJ Arabia Private Collection IV


Връхни нотки: бергамот, касис, синя слива;

Средни нотки: роза, жасмин;

Базови нотки: ванилия, кожа, мускус, сандалово дърво; 


Както и останалите аромати в AJ Arabia Private Collection, така и този са създадени от дуета Али Алджабари и Жан-Клод Асти. Тяхното сътрудничество представя на пазара екслузивна селекция от пет ухания, които печелят с дързостта и иновативността си. 


AJ Arabia Private Collection IV е четвъртото от тях и при него любопитното е, че голяма част от нотките, които най-силно взимат превес, са съсредоточени в основата, а не както обикновено “в сърцето” на парфюма. 


Началото е тръпчиво и с полъх на цитрус. Подбраните бергамот, касис и синя слива са плодови есенции, но с тъмен характер. Те създават едно по-хладно усещане, подобно на лекия бриз, появил се на здрачаване след дълъг горещ ден. Постепенно това вечерно усещане остъпва място на по-светлите и топли нюанси в сърцето на парфюма - жасмин и роза, смятани за аристократите след есенциите, заради изключително многото си приложения.


В основата на аромата е селектирана най-разнообразната група от аромати, включваща силните и възбуждащи фантазията мускус и кожа, успокояващата ванилия и плътния мирис на сандалово дърво.


AJ Arabia Private Collection IV е парфюм за смелата жена, която не се страхува от чувствата си и е готова да следва порива на сърцето си.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

AJ Arabia Private Collection IV EDP 50 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1496
  • Наличност : Изчерпан
  • 180,00 лв.
  • 93,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.