-56 % Amouage Memoir EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Amouage Memoir


Има моменти, които оставят незабравими спомени в сърцата и умовете. Тези мигове са редки, но силно въздействащи и се пазят като истински съкровища. Те служат и за вдъхновение при създаването на парфюма Amouage Memoir, реализиран във вариант за мъже и жени през 2010 година. 

Уханието е магнетично, с тъмно кадифено усещане, обгръщащо в коктейл от пикантни подправки, бели цветове и дървесни нотки. Това е уханието на нощта, дамски парфюм, който слага финалния щрих в един красив вечерен тоалет. Amouage Memoir е изборът на фаталната жена, обгърната в мистерия. Тя е тайнствена и забележителна и оставя незабравим спомен у всеки, който я види. 

Черното е цвета избран от създателите на Amouage Memoir при представянето на парфюма. Плътен опушен цвят, напомнящ на скъпоценния камък оникс обгръща флакона, решен в стилизираната форма на двореца Руви. Финалните щрихи в оформлението слагат сребърният купол, поставен като капачка на флакона, и логото на компанията, сияещо в центъра. 


Ароматът Amouage Memoir


Връхни нотки: кардамон, портокал-мандарина, розов пипер, пелин;

Средни нотки: карамфил, дървесни нотки, роза, черен пипер, жасмин, бели цветове, благоухания;

Базови нотки: мускус, дъбов мъх, боброва струя, стиракс, кожа, скална роза;


Ароматът Amouage Memoir за жени е създаден от дуета Даниел Марел и Дороти Пио, за които вдъхновение е редкият и силно въздействащ абсент и неговата противоречива история. Те решават да създадат ухание със също толкова примамващ ефект и силно въздействие.

Връхните нотки са сладко-горчива комбинация от подправки като кардамон и розов пипер, заедно с портокал-мандарина и пелин. 

В сърцето на парфюма се разкрива пищна комбинация от нотки с различен характер, но преобладаващ топъл дух. Подправките карамфил и черен пипер придават пикантен щрих на селекцията от бели цветове, роза и жасмин, а дървесните нотки със съчетание от опушения ефект на индийските пръчици допринасят за плътността на аромата. 

Базовите нотки също са селектирани в духа на вечерно ухание - мускус, дъбов мъх, кожа. Към тях са добавени екзотичните леко остри есенции на стиракс и боброва струя.


Със своя ениматичен, изящен и разточилен аромат Amouage Memoir е парфюм, който създава и пази спомени.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Amouage Memoir EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1485
  • Наличност : В наличност
  • 180,00 лв.
  • 80,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.