-54 % Amouage Reflection EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Amouage Reflection


Деликатен и нежен, парфюмът Amouage Reflection е вдъхновен от чистотата на природата през пролетта. Както и самото име (Reflection от англ. - отражение) подсказва, той отразява стремежа към красота и търсенето на вътрешен мир. Създаден е през 2007 година съвместно с мъжко ухание със същото име. Двата парфюма представят визията на парфюмерийна къща Amouage за чистотата в отношенията, една ароматна история за непокварената любов в Градината на Рая. 


Amouage Reflection е с преобладаващи нотки на бели цветя и свежа добавка от току що разлистени пъпки. Това е женски парфюм от марката Amouage, с който утрото е по-бодро, а денят по-ведър. С него жената се чувства окрилена и изпълнена с оптимизъм. 


Като част от богата линия дамски ухания и Amouage Reflection е представен в традиционния флакон с формата на двореца Руви. Символът на град Мускат е истинско артистично вдъхновение и идеално отразява желанието на компанията да възобновят славата на Оманската парфюмерийна индустрия. Капачката е под формата на красивия купол на двореца, а цялостният облик е решен в бяло и хромирано сребро.


Ароматът Amouage Reflection


Връхни нотки: фрезия, зелени листа, водна теменужка;

Средни нотки: магнолия, жасмин;

Базови нотки: сандалово дърво, кехлибарена смола, кедър.


Зад ароматната палитра на Amouage Reflection стои оригиналният почерк на Морис Русел. Именитият парфюмерист е разработил много известни ухания, сред които DKNY Be Delicious и Ferre In The Mood for Love и работата му винаги се отличава с прецизността на изпълнението. Той има афинитет към свежи, повдигащи духа аромати, отличаващи се с ефирност и лекота. 

Русел не изневерява на себе си и при разработката на Amouage Reflection. В ароматната палитра преобладават нежни бели цветове с приятен сладък дъх. 


Връхните нотки докосват сетивата като нежен пух. Избрани са деликатните фрезия и водна теменужка, а към тях - непогрешимият мирис на пролетта, въплътен в свежо разлистени дървесни пъпки. 


В сърцето на парфюма са поставени царствените есенции от жасмин и магнолия. Двете цветя притежават медено-сладък аромат, който изпълва ноздрите и създава бленувано усещане на блаженство. 


Базовите нотки са с подчертано дървесен характер - сандалово дърво, кехлибарена смола и кедър. Тяхната роля е на фиксатор на аромата, придават дълбочина и плътност. 


Amouage Reflection е чудесен избор за пролетта и лятото. Парфюм, с който жената се чувства окрилена и вдъхновена. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Amouage Reflection EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1486
  • Наличност : В наличност
  • 170,00 лв.
  • 79,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.