-37 % Bvlgari Omnia Green Jade EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

“Omnia vincit amor” - “Любовта покорява всички” казва латинската сентенция, избрана като вдъхновение за създаването на парфюмерийната серия Omnia на италианската бижутерска къща Bvlgari. Най-младежкото и лъчезарно ухание в тази поредица е Bvlgari Omnia Green Jade, един парфюм, който ще ви спечели с ефирността и свежестта си.

Парфюмът Bvlgari Omnia Green Jade


Историята на Bvlgari Omnia Green Jade започва през 2009-та година като четвъртия продукт от серията Omnia. Предишните парфюми, два от които са също с имена на скъпоценни камъни - аметист и кристалин, са аромати с подчертан флорален и плодов аромат. Тук от компанията са решили да насочат вниманието си към младежката аудитория, създавайки ефирен парфюм със “зелено” сърце. 

Нефритът е избран за символ неслучайно. Смятан за лечебен камък, скъпоценният минерал е също един от най-здравите в природата и притежава дълбок, завладяващ оттенък на зеленото. Този цвят от своя страна е символ на свежестта и отмората, зареждащ с енергия. 

Флаконът Bvlgari Omnia Green Jade също следва линията наложена от неговите предшественици. Двата кръга преплетени един в друг са иконичен образ в парфюмерийната индустрия и един от най-успешните дизайни в областта. Те олицетворяват символа на вечността, две брънки във веригата, преплетени в неразривна връзка. 

Ароматът Bvlgari Omnia Green Jade


Разработката на Bvlgari Omnia Green Jade е поверена на Алберто Морилас, един от водешите “носове” в швейцарския гигант Firmenich. Вдъхновен от името на парфюма, той смело залага на зелените нотки. 

В началото откриваме уханието на току що откъсната мандарина, примесено с това на свежа трева след дъжд. В сърцето на аромата се намират три цветни нотки - пеони, жасмин и цъфнало пролетно дръвче, а финалните щрихи са “поверени” на мускус, шам фъстък и млада кора на дърво. Така избраната комбинация създава едно цялостно усещане за жизненост, енергичност и лекота. 

Bvlgari Omnia Green Jade е младежки аромат, типичното пролетно ухание, носещо свежестта на обляна в светлина градина след топъл дъжд. Това е парфюмът на жената, която иска да се чувства окрилена в ежедневието си, вперила поглед в лазура и своето бъдеще с усмивка. 

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Bvlgari Omnia Green Jade EDT 65мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 555
  • Наличност : В наличност
  • 115,00 лв.
  • 73,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.