-49 % Cacharel  Yes I Am EDP 75 ml – ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Cacharel Yes I Am


Червеното червило - иконичен символ на женствеността - се превръща във вдъхновение за създаването на едно от най-новите ухания на френската козметична компания Cacharel. Cacharel Yes I Am е еманация на новата женственост - неограничена от табута, горда, независима и защитаваща красотата във всичките и форми. Парфюмът е комбинация от сладки и свежи нотки, носещ позитивно настроение и бодрост. 


Cacharel Yes I Am представя едно ново лице на компанията. Cacharel се издигна до върховете на световната парфюмерйна сцена с емблематични ухания като Noa, Anais Anais и Amor Amor, донесли им няколко признания от експертите от FIFI- Асоциацията на парфюмеристите. Това са чувствени, плътни аромати, с които се отъждествява жената на 90-те. Сега Cacharel Yes I Am представя ухание, което се носи с бързия ритъм на съвременния свят и дава нов модерен облик на женствеността.  


Рекламата на Cacharel Yes I Am включва мултиталантливата Изи Бизу, модел и музикант, която очарова със своя свободолюбив дух. 


Безспорно парфюмът впечатлява още на пръв поглед. Избраният дизайн - огромно червило, чиято капачка е направена в ярко червено - привлича вниманието и очарова с оригиналната си идея.Аромаът Cacharel Yes I Am


Връхни нотки: малина, портокал-мандарина, бергамот, лимон;

Средни нотки: цвят от джинджифил, гардения, жасмин, кехлибарена смола, портокалов цвят, роза;

Базови нотки: кардамон, мляко, сандалово дърво, амброво дърво, бензоин, карамел, семена от тонка, ванилия, ликорис, ванилия.


Композитори на аромата Cacharel Yes I Am са именитите Онорин Бланк и Кристоф Рейно. За Бланк това е трето сътрудничество с Cacharel, докато Рейно внася нов поглед към парфюмерийната линия на френския гигант.  


Двамата се спират върху изгражадането на разкошна палитра с много различни есенции. Всеки от трите слоя на ароматната пирамида има определен характер, а цялостното усещане е за едно плътно, богато и свежо ухание.


Началото носи цитрусова ведрина - комбинирани са нотки на лимон, бергамот и портокал-мандарина, към които се добавя сочното ухание на мандарина. 


В сърцето на Cacharel Yes I Am властват есенциите на белите цветя - гардения, жасмин, портокалов цвят и цвят от джинджифил. Към тях повече плътност добавят роза и кехлибарена смола. 


Основата на аромата е с преобладаващи дървесни нотки - сандалово, амброво дърво и бензоин - но са включени и огнени нюанси от кардамон и ликорис. Приятна щипка сладост внасят карамела и ванилията. 


Cacharel Yes I Am със своя завладяващ аромат е парфюм с младежко излъчване, с която съвременната жена намира себе си и казва - “Да, аз съм” (“Yes I am”). 
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Cacharel  Yes I Am EDP 75 ml – ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Cacharel  Yes I Am EDP 75 ml – ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 135,00 лв.
  • 69,00 лв.Бърза поръчка

 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.