-55 % Chanel Chance Eau Tendre EDT 100мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Chanel Chance Eau Tendre


Chanel Chance Eau Tendre е един искрящ плодово – цветен вариант на оригиналния Chanel Chance. Представен е през 2010г, а негова създател е парфюмеристът-майстор на легендарни парфюми Jacques Polge. Ароматът на Chance Eau Tendre е блестящ, романтичен и съблазнителен.

Флаконът е копие на този на Chanel Chance, но още по-прозрачен и романтично розов. С формата на сапунен балон, пълен с мечти и сънища.Металните акценти го прегръщат, придавайки още повече ефирност, а бeлият, матово-прозрачен капак е най-подходящият избор, с усещане за свежест.

Лице на парфюма е Sigrid Agren, а артистичните, разчупени фотографии са дело на Jean-Paul Goude. На тях виждаме жена облечена само в цветя, която прегръща флакона на Chance Eau Tendre и е обгърната от аромата му.

Chanel Chance Eau Tendre е парфюм за жената, успяла да запази своята романтична, нежна страна в динамичния и груб модерен свят. Тя е силна, но също така мечтателка, запазила в себе си жизнерадостта на момичето, от което е разцъфнала жена. В парфюма са събрани най-деликатните и освежаващи нотки плодове и цветя, които носят в себе си неизчерпаема магичност и фина елегантност.

С разхлаждащото си и ефирно присъствие, Chanel Chance Eau Tendre е прекрасно предложение за топлите пролетни и летни дни. Това е ежедневен парфюм за добро настроение и бодрост. Ненатрапчив, но предизвикващ усмивки, този парфюм допълва усещането за жена.

Ароматът Chanel Chance Eau Tendre


Връхни нотки: грейпфрут, дюля
Средни нотки: жасмин, зюмбюл
Базови нотки: мускус, ирис, кедър, кехлибар

Ароматната композиция се отваря със енергизиращи акорди - тръпчив грейпфрут и дюля. Изборът на дюлята не е случаен, това е последният плод за годината, събрал в себе си цялата сочност, но и стипчивост на есента и предвестие за идваща след студовете, пролет. Средните нотки се разгръщат в закачливи сладко-романтични акорди от упойващ жасмин и зюмбюл. Основата е дълбока, но и ласкава комбинация от ирис, мускус, кехлибар и кедър.Композицията идеално балансира тръпчиви, остри и цветни ухания с лек плодов полъх на дюля. В тези контрасти именно се ражда искрящата свежест на парфюма.
Ако има аромат, който да описва романтиката и женствеността на пролетта, то това несъмнено е нежният Chanel Chance Eau Tendre.

  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Chanel Chance Eau Tendre EDT 100мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 599
  • Наличност : В наличност
  • 180,00 лв.
  • 81,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.