-34 % Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice EDT 100мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Рядко се случва цяла колекция парфюми да бъде представена в рамките на само година и половина, но Dolce & Gabbana никога не са се страхували от предизвикателства. 2009-та беше годината на петте ухания от колекцията Anthology (“Антология”), с които италианския моден гигант завладя света. Това е селекция за Нея и Него, а най-удивителният сред тях е под номер 3 “L'Imperatrice” (“Императрицата”).

Парфюмът Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice


Кампанията на шармантното дуо дизайнери е вдъхновена от картите таро. Всеки един от петте парфюма в Anthology е с име съответсващо на персонаж и номер от мистичната колода карти.  

Изборът им не е случаен. Картите Таро са с неясен произход, потънал в тайнственост и легенди. На силата им да предсказват бъдещето са се прекланяли царе и просяци, а иконичните им образи са били обект на множество тълкувания и все още не напълно разгадани. 

Наименованието на колекцията също не е случайно. То представя и пътя, който Dolce & Gabbana са извървели, за да се превърнат в една от най-влиятелните модни къщи в света. За представянето на Antology те избират лицата, които разнесоха славата на техните продукти и спомогнаха за развитието им. Макар и прекъснали активната си кариера, пред ласкавия фотоапарат на Марио Тестино застават отново Клаудия Шифър, Ева Херцигова и Наоми Кембъл, която е лицето на Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice. Избрана за най-величественото ухание в селекцията, чернокожата газела демонстрира отново прекрасна фигура и самочувствие достойни за една истинска кралска особа. 

Ароматът Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice


Ароматната палитра на Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice включва девет нотки, в плодово-цветната гама. Началото е за киви, розов пипер и малко необичайния ревен, който придава лекота и свежест. В сърцето на аромата намираме сочната диня, сладката циклама и винаги актуалния жасмин. Завършващите нюанси са отредени за мускус, лимоново и сандалово дърво. 

Цялостният ефект на Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice е ефирен, освежаващ и приповдигащ. Парфюмът е предназначен за жената, която търси лекотата в своето ежедневие, едно приятно напомняне за хубавите моменти, които винаги настъпват.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice EDT 100мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 563
  • Наличност : В наличност
  • 118,00 лв.
  • 78,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.