-35 % Escada Joyful EDP 75 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Escada Joyful 


“Не забравяй да бъдеш щастлив” е казал Пабло Неруда. Това напомнят и от немската модна къща Escada с прекрасния си жизнерадостен парфюм Escada Joyful. Реализиран през 2014 година, това е топло флорално ухание, заредено с позитивна енергия и създаващ положително настроение. Както и самото име подсказва (joyful - весел, радостен) това е парфюм за дамите заредени с оптимизъм и посрещащи всеки ден с усмивка. 

Рекламно лице на Escada Joyful е австралийският супер-модел Миранда Керр, която казва, че парфюмът за нея има силата да “вдъхва увереност и позитивизъм”, както и да настройва сетивата “за светлата страна на живота”. 

Това послание е олицетворено и в красивата опаковка на парфюма. Дизайнът на бутилката е вдъхновен от панаирните въртележки, и техния приказен вид - детски спомен, който винаги предизвиква щастливи усмивки. Те са избрани и за снимачна площадка на рекламния клип, ситуиран в един от най-забързаните градове на света - Ню Йорк. Посланието е ясно - дори и в най-натоварените и стресови ситуации, винаги има нещо, което носи радост и миг щастие. 

Ароматът Escada Joyful


Връхни нотки: касис, портокал-мандарина, пъпеш;
Средни нотки: пеони, магнолия, нектарина, листа от домашна теменужка;
Базови нотки: мед, сандалово дърво, мъх. 

Селекцията на есенции в ароматната пирамида на Escada Joyful е с плодово-цветен характер. Избрани са нотки, които създават усещане за свежест, жизнерадостност и лъчезарно настроение. 

Откриваща е селекция от три плодови ухания, с различни тонове. Портокал-мандарината е цитрус с ободряващ ефект, касисът носи тръпчивост и повече мекота, а пъпешът е сладък, сочен и напомня за огряна от слънцето лятна градина. Тези ухания се допълват и балансират, изпълвайки сетивата с внезапна експлозия от ликуващо настроение. 

Положителните емоции се запазват и при сърдечните нотки, където са добавени и цветни нюанси - пеони, магнолия, домашна теменужка. Това се все слънчени, изпълнени със сладост ухания. Към тях е включена и ароматната нектарина, един полъх на на лято и ваканционно настроение. 

Базовите нотки - мъх, мед и сандалово дърво - са спойката, която уплътнява аромата, фиксира водещите ухания и спомага за постепенното нежно отлагане върху кожата. 

Escada Joyful е идеален за пролетно-летния сезон дневен парфюм, който има силата да превръща сивото ежедневние в усмихнат празник на живота. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Escada Joyful EDP 75 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1323
  • Наличност : В наличност
  • 120,00 лв.
  • 78,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.