-52 % Francis Kurkdjian Petit Matin EDP 70 ml - ТЕСТЕР за жени и мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Francis Kurkdjian Petit Matin


Има нещо много специално в първата утринна светлина. Светът бавно се събужда, изпълнен с надежда и очакване. Първите утринни часове в Париж идват с аромат на кроасани, кафе и ведрите усмивки на първите минувачи. Тези първи утринни часове са и вдъхновението за създаването на парфюма Francis Kurkdjian Petit Matin. Издаден през 2016 година, той е част от продуктовата линия на компанията Maison Francis Kurkdjian, създадена от именития парфюмерист.


Парфюмът Francis Kurkdjian Petit Matin според създателите си е подходящ както за жени така и за мъже. Множество от парфюмите на бранда всъщност се позиционират като унисекс аромат, подобно на:  Francis Kurkdjian Baccarat RougeFrancis Kurkdjian Oud Satin MoodFrancis Kurkdjian Aqua CelestiaFrancis Kurkdjian Oud


Франсис Куркджиян използва своя дългогодишен опит и развихря фантазията си, за да създаде уханията, за които винаги е мечтал. Роден и отрасъл в Париж за Куркджиян улиците на родния му град винаги са били източник на вдъхновение. За Francis Kurkdjian Petit Matin той се опитва да пресъздаде свежестта и надеждата на един нов ден. Парфюмът ободрява и зарежда с енергия. С цитрусовия си аромат, той сякаш събира слънчевата светлина и я претворява във вълшебно ухание. 


Името Francis Kurkdjian Petit Matin, което буквално означава “ранна утрин”, намира отражение не само в аромата, но и в дизайна на флакона. Избрана е кристално прозрачна бутилка със семпла форма и с характерната за парфюмите на Maison Francis Kurkdjian солидна сребърна капачка. Лимонено-жълтият цвят на уханието вътре искри, подобно на отблясъка на водата, огряна от утринните лъчи. 


Ароматът Francis Kurkdjian Petit Matin


Палитра: италиански лимон, лавандула, цвят на глог, портокалов цвят, мускус, амброксан.


При композирането на Francis Kurkdjian Petit Matin, парфюмеристът избира по-нетрадиционен подход и вместо обичайната пирамида, поставя всички есенции в една обща палитра, като единствено градира техния интензитет и сила, за да осигури трайността на аромата.


За начало той поставя италиански лимон, който, като типичен средизмноморски плод, ухае на специфичната смесица от море и слънце, комбинация, която вълнува и размечтава. Към тази цитрусова свежест се добавя нежната есенция на лавандула, която допълва мечтателното усещане. Куркджиян не изневерява и на любимите си бели цветове и включва в селекцията портокалов цвят и цвят на глог. За да осигури трайността на уханието той се доверява на химичното съединение амброксан, спечелило си славата на отличен фиксатор, и мускусна есенция, придаваща и приятен тръпчив нюанс. 


Francis Kurkdjian Petit Matin е прекрасен свеж аромат, с който всеки ден може да започва с усмивка. Той ще допадне на дамите с вкус към леките и ведри ухания. Прекрасно допълнение към красива лятна рокля или къси шорти и тениска. 
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Francis Kurkdjian Petit Matin EDP 70 ml - ТЕСТЕР за жени и мъже

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Francis Kurkdjian Petit Matin EDP 70 ml - ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 165,00 лв.
  • 80,00 лв.Бърза поръчка

 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.