-41 % Hugo Boss Femme EDP 75 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Hugo Boss Femme

Инспириран от образа на Жената и нейната божествена същност на съзидателка и муза, Hugo Boss Femme е романтичен и жизнерадостен парфюм. Създаден е през 2000 година и отбелязва началото на новото хилядолетие в парфюмната история на германския моден гигант. 


Парфюмът Hugo Boss Femme е за жените-мечтателки, за тези, които въпреки трудностите на съвременността не забравят своята нежна и романтична същност. “Hugo Boss Femme е поема-ода за Жената, такава каквато я вижда влюбения в нея мъж, едно обяснение в любов и преклонение ”, казват при представянето на уханието от компанията. Със своя искрящ розов цвят и съчетание на есенции от пролетни цветя и сочни плодове, парфюмът внушава еуфория и жизнерадост. Hugo Boss Femme е идеален за начало на деня, зареждащ коктейл от бодрост, чувственост и деликатност. 


Ароматът Hugo Boss Femme


Връхни нотки: касис, мандарина, фрезия;

Средни нотки: градински крем, мадагаскарски жасмин, роза;

Базови нотки: кайсия, кехлибарена смола, лимоново дърво.


Като романтично обяснение в любов, ароматът Hugo Boss Femme е пищна селекцият от есенции, достойна за истински сватбен букет. 


Откриващи са сладострастни плодови ухания на касис и мандарина, отлично съчетаване на тръпчивост и свежест. Към тях е добавена щипка фрезия, чийто мирис прелива към сърцето на аромата, в който се разкрива истинска флорална прелест.


Градински крем и мадагарски жасмин са чувствени и деликатни есенциии, които придават изтънченост. Включена е и кралица-роза, която добавя допълнителна прелест и изящество. 


Завършващите нотки на парфюма Hugo Boss Femme са с дървесен характер и тушират прекалената острота и интензитет на цветните нюанси. Кехлибарена роза и кайсия са слънчеви есенции с жизнерадостен ефект, а леко тръпчивият дървесен мирис на лимонено дърво придава острота и спомага за фиксирането на аромата.


Със своя разточителен аромат и впечатляващ асиметричен дизайн на флакона, Hugo Boss Femme е парфюм, въплъщаващ женската същност в нейното разнобразие и дълбочина. Това е класическо ухание с модерен туист, подходящ за съвременната жена. 
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Hugo Boss Femme EDP 75 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1333
  • Наличност : В наличност
  • 120,00 лв.
  • 71,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.