-44 % Hugo Boss In Motion Orange EDT 90мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Hugo Boss In Motion Orange EDT 90мл - ТЕСТЕР за мъже

Искате ли да е вечно лято? Ако не може да си позволите живот на Карибите, дръжте лятото близо до себе си чрез едно прекрасно ухание - Hugo Boss In Motion Orange. Свеж като летен коктейл след горещ плаж, този страхотен мъжки парфюм е идеален за енергичния мъж, който обича да посреща деня с усмивка.

Парфюмът Hugo Boss In Motion Orange


Парфюмът Hugo Boss In Motion Orange е издаден през 2011 година и е последният (засега) продукт в In Motion серията на немския моден гигант. Той представлява свежа плодово-цветна палитра от ухания, които ще допаднат на мъже с младежки дух и динамично ежедневие. Това е парфюм, с който деня започва бодро. Може да го ползвате в офиса или след фитнес, или навсякъде където имате нужда от полъх “добро настроение”. 

Лансиран като летен аромат, Hugo Boss In Motion Orange идва в класическата флаконна форма на парфюмите от серията - обла и футуристична. Това е дизайн, който сякаш идва от бъдещето, минималистичен и функционален. Разликата тук е в цвета - изцяло оранжев, като прекрасен узрял портокал. Така всъщност Hugo BOSS насочват уханието към феновете на тяхната младежка линия дрехи и обувки Boss Orange. За да подчертаят тази връзка, те канят за рекламно лице на парфюма Hugo Boss In Motion Orange, Джулиен Хедкуист, който също е лице на компанията за Boss Orange. 

Ароматът Hugo Boss In Motion Orange


Връхни нотки: мента, маракуя;
Средни нотки: мушкато;
Базови нотки: ветивер.

Ароматът Hugo Boss In Motion Orange е лек и семпъл, селекцията включва само няколко подбрани ухания. 

Връхните нотки са свежи и плодови. Хладната и ободряваща мента се допълва от сладката и сочна маракуя. Така създадената комбинация поставя експолозивно начало, като прекрасен разхлаждащ коктейл в горещ летен следобед. 

В сърцето на парфюма е поставено мушкатото. То има интензивен мирис с дървесен характер. Чрез това ухание, ароматът добива повече плътност.

Базовата нотка е ветивер. Особеният дървесно-тревист дъх на тази трева, която расте в ограничени райони на земята е предпочитана за мъжките парфюми, заради качеството му да фиксира ароматите. Той е идеален за ефирния Hugo Boss In Motion Orange, тъй като допълва цялостния ефект на свеж, енергизиращ аромат.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Hugo Boss In Motion Orange EDT 90мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 681
  • Наличност : В наличност
  • 110,00 лв.
  • 62,00 лв.



Бърза поръчка





 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.