-43 % Jo Malone Blackberry And Bay  EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Jo Malone Blackberry And Bay


Някои аромати имат силата да ни карат да мечтаем, пренасяйки ни на други места. Jo Malone Blackberry And Bay е парфюм с ухание на лято, напомнящ безгрижните ваканции и прекрасните моменти на детството. Името му е малка игра на думи, тъй като думата bay, означава едновременно “плаж, залив”, но също и “дафинов лист”. Така, това е директна препратка не само към основните есенции, съдържащи се в ароматната палитра, но и прекрасна асоциация за едни щастливи времена, прекарани на плажа.


Парфюмът е реализиран на пазара през 2012г. като част от продуктовата линия на козметичната компания Jo Malone, известна с предпочитанията си към естествените есенции и желанието да представи британската школа в парфюмерията. 


Jo Malone Blackberry And Bay е парфюм, представящ английската провинция в най-романтичната ѝ светлина - с аромат на пай от къпини и дафинов лист от красивите градини и дворове. Уханието е пикантно и свежо, подходящо за ежедневието, независимо от сезона. Парфюмът ще допадне на градски момичета, които имат нужда от спасителна доза природа в забързаното си ежедневие. 


Други уникални дамски аромати на бранда в нашия магазин може да разгледате и сред: Jo Malone English Pear & Fresia и Jo Malone Wood Sage And Sea Salt


Ароматът Jo Malone Blackberry And Bay


Ароматна палитра: грейпфрут, флорални нотки, ветивер, къпина, кедър, дафинов лист;


“Носът” зад аромата Jo Malone Blackberry And Bay е Фабрис Пелегрин, който разработва още три ухания за компанията през 2012 година. Стилът му на работа е пестелив и включва няколко основни акцента, както и есенции за уплътняване и подсилване трайността на аромата.


Пелегрин избира за откриваща нотка грейпфрута. Средиземноморският плод е известен с хладния си цитрусов аромат, с лека тръпчивост и горчивина. Той събужда сетивата и разпалва желанието за нови усещания. Смесените флорални есенции омекотяват острота на цитруса и създават настроение с пролетно-лятна свежест от градината. Основните акценти къпина и дафинов лист са разположени накрая, но техния смесен сладко-дървесен аромат доминира омайващо. Ветиверът внася щипка екзотика, подчертава и фиксира уханието. 


Jo Malone Blackberry And Bay е парфюм на деловата жена, която търси ухание, едновременно подходящо за забързанато ежедневие през седмицата и спокойния уикенд с приятели сред природата.   Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Jo Malone Blackberry And Bay EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Jo Malone Blackberry And Bay EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 145,00 лв.
  • 82,00 лв.Бърза поръчка

 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.