-42 % Jo Malone Wood Sage And Sea Salt EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Jo Malone Wood Sage And Sea Salt


Британската природа и нейната красота са вдъхновение за създаването на Jo Malone Wood Sage And Sea Salt. Парфюмът е представен през 2014, и по думите на създателите му има за цел да “събуди усещането за свобода, съзерцание и обединение с природата, които уникалният пейзаж на Британския плаж предизвиква”.


Компанията Jo Malone има сериозни традиции в използването на различни флорални есенции за създаването на своите аромати. Те разработват свои уникални комбинации и използват нетрадиционни нотки, най-често селектирани сред разнообразието на британската флора.


За Jo Malone Wood Sage And Sea Salt вдъхновение служат мириса на морския въздух и суровата, но очарователна природа на британския плаж. За тази цел и рекламната кампания на парфюма е ситуирана в красивата област Нортъмъберленд в северната част на Англия, известна с просторните си брегови ивици и спиращи дъха гледки. Фотограф е Тим Уокър, един от най-известните професионалисти във Великобритания, носител на няколко фотографски награди и редовен сътрудник на модната библия Vogue. 


Ако Jo Malone Wood Sage And Sea Salt ви допада, погледнете и други емблематични дамски ухания на Jo Malone като Jo Malone Blackberry And Bay и Jo Malone English Pear & Fresia.


Ароматът Jo Malone Wood Sage And Sea Salt


Ароматна палитра: семена от слез (малва мошата), морска сол, салвия, морски водорасли, грейпфрут


Разработен от Кристин Найджъл, която работи с компанията от 2010 година, ароматът Jo Malone Wood Sage And Sea Salt е комбинация от свежи зелени есенции в съчетание с морски нотки. Уханието е леко и ефирно, като полъх на морски бриз. Тя избира изчистена и семпла конструкция, смесваща есенциите в една обща палитра, което допълнително спомага за нежния ефект на аромата. 


Слез, или както още се нарича в България - молоха и Божа ръчица, е издръжливо тревисто растение с меден аромат и лечебни свойства. Кристин Найджъл използва извлек от семената на растението като откриващ акцент. То е познато по цялото крайбрежие на Англия, и заедно с уханията на морски водорасли и морска сол, оформя ароматната картина на тези места. За повече свежест с цитрусов ефект е добавена есенция на грейпфрут, а прекрасната салвия добавя щипка зелена ведрина. 


Парфюмът Jo Malone Wood Sage And Sea Salt изпълва сетивата с усещена за лекота и бодрост. Ароматът е ежедневен и може да се носи, както с лека лятна рокля, така и с джинси и спортно сако.
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Jo Malone Wood Sage And Sea Salt EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Jo Malone Wood Sage And Sea Salt EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 146,00 лв.
  • 84,00 лв.Бърза поръчка

 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.