-40 % Kenzo World EDP 75 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Kenzo World


Kenzo World е флорално-кехлибарен аромат за жени, който официално излиза на пазара през 2016 година. Композицията му е дело на парфюмериста Франсис Куркджиян, чиято движеща сила е търсенето на съвършенство в съчетаването на ароматите.

 

Kenzo World е уникален в много отношения. Това е един аромат посветен на духовната сила на човека, неговият потенциал и всевиждащото трето око, което представлява закрила свише. Цялата колекцията, към която принадлежи този парфюм е вдъхновена от третото око, което всеки от нас притежава, но не всеки успява да гледа на света през него.

 

Това е много повече от аромат, в него има заключена древна философия за живота, вярата в невидимите сили, които ни пазят и напътстват. Колекцията носеща името „Всевиждащото око“ отваря нова страница в парфюмерийната история на бранда. Тя е плод на съвместната работа на ново творческо дуо в екипа на марката – Умберто Леон и Керъл Лим. Всеки един от ароматите в колекцията притежава модерно излъчване и дълбок замисъл за нещата от живота.

 

Още едно от уникалните неща свързани с този парфюм е неговата визия. Флаконът е изцяло дизайнерско и арт творение, като представлява око. Бутилката е решена в бледосин цвят с лъскава и матова повърхност и златист талисман вместо зеница. Самата визия на парфюма го прави една прекрасна декорация за интериора, когато ароматът бъде използван.

 

Kenzo World е аромат за през деня, който е прекрасен избор за сезоните пролет и лято. Идеален за работното ежедневие, време за себе си или пътуване, този парфюм е винаги приятна компания.


Уникални дамски аромати на Kenzo можете да разгледате и тук: Kenzo L'eau Par Kenzo и Kenzo FlowerАроматът Kenzo World


Връхни нотки: червени плодове

Средни нотки: божур,египетски жасмин, цветя,

Базови нотки: амброксан

 

Композицията на Kenzo World е изключително хармонична и интересна. Ключовата нотка в нея е амброксан. Този акорд представлява комбинация от кожени, мускусни, дървесни и анималистични оттенъци. Благодарение на тази съставка, заложена в основата на аромата, цветните акорди от средата получават още повече яркост, а плодовите нотки в началото балансират композицията по изящен начин.

 

Сред другите съставки в композицията важна роля играе комбинацията от скъпоценен египетски жасмин и разкошен божур. Целият този вълнуващ букет от ухания е подсилен от богатите аромати на червени плодове.

 

Kenzo World е много повече от парфюм, той е цяла философия!

   Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Kenzo World EDP 75 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Kenzo World EDP 75 ml - ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 130,00 лв.
  • 78,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове: Kenzo World EDP 75 ml - ТЕСТЕР за жени

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.