-58 % Lancome Miracle EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Lancome Miracle


Един от парфюмите с най-позитивно и жизнерадостно излъчване, Lancome Miracle е реализиран на пазара през 2000 година. Той носи заряда и оптимизма, с които светът е изпълнен на прага на новото хилядолетие. Както самите производители от Lancome казват това е парфюм, носещ усещането за “енергия и освобождение”. 


Рекламно лице на уханието е американската актриса Ума Търман. Силна и независима жена, изключителен професионалист, майка и посланник на добра воля за много организации с благотворителна цел, тя идеално въплъщава рекламния слоган на парфюма Lancome Miracle - You make it happen (Ти го правиш възможно). Изключително ефектна е рекламата, в която тя участва, където парфюмът се появява на хоризонта, заедно с изгрева на новия ден и новото начало. 


Подобно на парфюма си Lancome La Vie Est Belle Lancome  акцентират и с Lancome Miracle една безгрижна радост, която създава аромата, истинска, неподправена - точно като и самото ухание, което създават. 


Дизайнът на флакона е традиционен за стилистиката на козметичния гигант - плоска бутилка в розова тоналност, като по този начин се подчертава и нежната, романтична страна на уханието.


Ароматът Lancome Miracle


Връхни нотки: личи, фрезия;

Средни нотки: магнолия, джинджифил, портокал-мандарина, черен пипер, жасмин;

Базови нотки: кехлибарена смола, мускус, жасмин.


Композитори на аромата Lancome Miracle са едни от най-именитите парфюмеристи от последните 30 години - Алберто Морилас и Хари Фремон. Заедно те стоят като автори на над 100 ухания за едни от най-големите козметични и модни компании. Двамата обединяват усилия за създаването на едно от най-добрите ухания на новото хилядолетие.


Подходът им е колкото класически, толкова и революционен.  Lancome Miracle е изграден в традиционната пирамидална структура, но при смесването на есенциите, те решават вместо да поставят заедно аромати със сходен характер, да ги противопоставят. Така свежите и нежни цветове получават доза огнена енергия от различни подправки. 


Началото е съчетание на сладост и свежест. Откриващи са личи и фрезия. Ведринатана пролетта се комбинира със сочността и сладостта на лятото. Сърцето на уханието обаче е истинска вихрушка от пикантност, сладост, свежест и енергия. Избраните есенции олицетворяват както класически за парфюмерията нотки на жасмин и магнолия, така и по-новаторски като джинджифил и черен пипер. 


В основата са поставени фиксатори като кехлибарена смола и мускус, а като противовес на техния интензивен, тръпчив мирис - сладкия жасмин. 


Съчетание от флорални, плодови и енергизиращи есенции на подправки, Lancome Miracle е парфюм, с който всеки ден ще започва с усмивка. Това ухание, заредено с позитивизъм, надежда и вяра в бъдещето. 
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Lancome Miracle EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : Lancome Miracle EDP 100 ml - ТЕСТЕР за жени
  • Наличност : В наличност
  • 175,00 лв.
  • 74,00 лв.Бърза поръчка

 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.