-48 % Изчерпан Louis Vuitton Mille Feux EDP 100 мл - ТЕСТЕР унисекс

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Louis Vuitton Mille Feux


“Хиляди светлини” - така поетично е озаглавен излезлият през 2016 година луксозен и елегантен дамски парфюм Louis Vuitton Mille Feux. Светлината и нейните игриви отблясъци са вдъхновението за създаването на това ефирно плодово-цветно ухание, създаващо атмосфера на въодушлевение и радост от живота. 


Louis Vuitton Mille Feux е представен съвместно с шест други парфюма, които заедно отбелязват голямото завръщане на френската модна компания на парфюмерийния пазар. В продължение на четири години почитателите на марката тръпнат в очакване, докато стъпка по стъпка Louis Vuitton изграждат своя ултра-модерен парфюмериен център и заедно с виртуоза Жак Кавалие работят над новите ухания. Търпението им е възнаградено с прекрасна колекция аромати с най-високо качество, част от които е и Louis Vuitton Mille Feux.


Любопитен e дизайнът на флакона. Лишен от всякакви орнаменти и декорации, той наподобява обикновено аптекарско шише. Идеята на Louis Vuitton е да покажат прецизността на изработка, такава каквато е в аптеката, а също и да подчертаят, че качественото съдържание няма нужда от допълнителен имидж, то говори само за себе си. 


Ароматът Louis Vuitton Mille Feux


Връхни нотки: малина, бергамот;

Средни нотки: османтус, ирис, цвят шафран, роза, жасмин;

Базови нотки: кожа, орис, пачули, сандалово дърво, мъх.


Излязъл изпод вещите лице на многократния носител на награди Жак Кавалие, ароматът Louis Vuitton Mille Feux е лъчезарен и вълнуващ. Преобладават цветните нотки, но прекрасното ухание на малина, което е откриващо заедно със свежия бергамот, запазва своето присъствие докрая и придава на аромата една приятна лятна сладост.


Ядрото на Louis Vuitton Mille Feux е съставено от ярки, екзотични ухания с интензивен и магнетичен ефект. Шафран, османтус и жасмин преплитат своя сладък божествен мирис с тръпчива роза и нежен ирис. 


В основата Кавалие селектира нотки с плътен аромат, които придават лека острота и дълбочина на уханието. Кожа, сандалово дърво, пачули имъх са и чудесни фиксатори на аромати и спомагат за дълготрайността му. 


Със сладкия си леко пудрен цветен аромат Louis Vuitton Mille Feux се нарежда сред най-добрите летни ухания от висок клас. Това е аромат за съвременни момичета, превземащи света на токчета.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Louis Vuitton Mille Feux EDP 100 мл - ТЕСТЕР унисекс

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1580
  • Наличност : Изчерпан
  • 167,00 лв.
  • 87,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.