-28 % Mercedes Benz Vip Club Leather  EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Mercedes Benz Vip Club Leather

Мъжкият парфюм Mercedes Benz Vip Club Leather е лансиран през 2015 година като специално издание, разработено съвместно с швейцарския парфюмериен гигант Firmenich. След успешното представяне на няколкото предишни мъжки ухания, идеята за Mercedes Benz Vip Club - екслузивна селекция от парфюми с индивидуален характер, е логична следваща стъпка за компанията в утвърждаването и на пазара на парфюмите.

Освен Mercedes Benz Vip Club Leather в колекцията са включени още четири други парфюма - Aromatic, Oriental, Pure Woody и Spicy,като всеки един от тях е разработен от именит парфюмерист и носи неговия или нейния отличителен почерк. Всички Mercedes Benz Vip Club продукти са реализирани по едно и също време и имат сходен дизайн. 

За флакона на Mercedes Benz Vip Club Leather, както и на другите парфюми от серията е избрана стилизирана форма на автомобилно купе. Аеродинамична, оригинална и същевременно изчистена и елегантна, бутилката носи запазената марка Mercedes, а в дъното, и подписа на съответния парфюмерист. 

За Mercedes Benz Vip Club Leather е избран графитеният цвят, напомнящ цвета на добре обработена кожа. Този парфюм е “най-тежкият” в колекцията с наситен аромат на кожа и кехлибар, които обгръщат тялото като меко кадифе. Изключително подходящ за вечерта, Mercedes Benz Vip Club Leather ще допадне на мъже с вкус към луксозните удоволствия като скъпи пури и отлежало уиски. 

Ароматът Mercedes Benz Vip Club Leather


Връхни нотки: бергамот, оррис, кадифе;

Средни нотки: пачули, градински чай, катализатор на аромати;

Базови нотки: скална роза, кехлибарена смола, кожа. 


Ароматната пирамида на Mercedes Benz Vip Club Leather е изградена от Онорин Бланк, носителка на много награди FiFi (парфюмерийните “Оскари”) и един от най-уважаваните съвременни парфюмеристи. 

Тя избира интензивни нюанси със силно присъствие. Още началните нотки задават характера на аромата. Избрани са свежият бергамот, извлек от корена на ирис, наречен оррис, както и мекият, плътен аромат на кадифето. 

В сърцето на аромата са включени пачули и градински чай, които са едновременно с тревист и със сладък аромат, а към тях е добавен катализатор на есенции, широко използван в парфюмерията за подсилване на аромати. 

Базовите нотки са скална роза, кехлибарена смола и кожа. Те придават завършеност на уханието и доизграждат силния му характер.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Mercedes Benz Vip Club Leather EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1199
  • Наличност : В наличност
До края на промоцията остават:
  • 120,00 лв.
  • 86,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.