-49 % Mercedes Benz Vip Club Spicy EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Mercedes Benz Vip Club Spicy

Стилен, загадъчен и пикантен парфюмът Mercedes Benz Vip Club Spicy е част от елитарна колекция от пет продукта, представена през 2015 година. Те са съвместен проект на немския автомобилен гигант и Firmenich - най-голямата компания, производител на парфюми в света. Петте ухания са разработени от едни от най-именитите професионалисти в парфюмерийната индустрия. Те са обединени от общ дизайн на опаковката и флакона, но се различават по избраните цветове. Всеки цвят се асоциира с характера на парфюма, а имената им отразяват най-типичната нотка - Aromatic, Leather, Pure Woody и Oriental

Мъжкият парфюм Mercedes Benz Vip Club Spicy е решен в топъл виолетов цвят, наподобяващ този на полускъпоценния камък аметист. Той излъчва успояваща и позитивна енергия, тайнствена дълбочина и усещане за сигурност. Парфюмът ще допадне на любителите на топли, леко пикантни ухания. Мъжът, който избира Mercedes Benz Vip Club Spicy е енигматичен и държи много на външния си вид. Той иска да бъде забелязан от първия момент и се стреми да подсили ефекта на своето присъствие. 

Ароматът Mercedes Benz Vip Club Spicy 


Връхни нотки: сечуански пипер, анасон, семена кориандър;

Средни нотки: джинджифил, кардамон, плодове на хвойна;

Базови нотки: амброксан, кашмирено дърво, тиково дърво. 


Ароматната палитра на Mercedes Benz Vip Club Spicy е с преобладаващи нотки на подправки, а също и дървесни есенции. Композитор на уханието е Оливер Кресп, който е работил и по ароматите от серията Mercedes Benz Club.

Началото е пикантно - сечуански пипер, примесен със специфичния мирис на анасон и семена на кориандър. Огнена комбинация с възбуждащ ефект, която преминава в също толкова впечатляващи сърдечни нотки. В тях отново преобладават лютивите и тръпчивите тонове - джинджифил и кардамон, но е включен и по-свежия иглосен мирис на хвойната. Ароматът се изпълва с енергия и динамика. 

Финалните щрихи са дървесни - кашмирено и тиково дърво, които придават източна екзотика и контрастират с леко сладкия дъх на анасона и кардамона. За повече плътност и сурова мъжка сила е добавена молекула амброксан, използван често за фиксатор на аромати и особено предпочитан в мъжката парфюмерия. 

Mercedes Benz Vip Club Spicy е интензивен парфюм, подходящ повече за вечерта. Предпочитан е като пролетно ухание, но е почти толкова популярен и през лятото и есента. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Mercedes Benz Vip Club Spicy EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1203
  • Наличност : В наличност
  • 130,00 лв.
  • 66,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.