-41 % Montale Mukhallat EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Montale Mukhallat


Чувствен, сладък и неустоим като арабски сладкиш, парфюмът Montale Mukhallat е още един уханен шедьовър, създаден от виртуоза Пиер Монтале. Издаден е през 2008 година и бързо се прочува сред любителите на т.нар. ориенталски аромати. Montale Mukhallat е с интезивен аромат на ягоди и ванилия, завладяваща комбинация с неустоим характер.


Името на парфюма идва от термина в арабската парфюмерия - mukhallat, което е общо наименование за микса от различни масла, използван при изработката на парфюми. В ориенталската школа, парфюмите се нанасят най-често чрез намазване, а не както е европейската практика - да се впръскват. Пиер Монтале иска да отдаде почит на тази традиция и затова избира mukhallat за име на своя парфюм.


Компанията не изневерява и на една друга своя запазена марка - алуминиевите флакони. Според Монтале, плътната метална опаковка предпазва уханието от слънчевата светлина, която може да промени неговата структура и да повлияе на трайността му. Затова и всички флакони на компанията са изработени от алуминий с еднакъв дизайн, но различен цвят. За Montale Mukhallat е избран жълто-белия цвят на ванилията, която е водеща есенция. 


Ароматът Montale Mukhallat


Палитра: ванилия, мускус, бадем, ягода, мироксилон (Перу балсам).


В типичен за ориенталската парфюмерийна традиция, ароматът Montale Mukhallat е композиран като една цялостна палитра. Подобно на художник смесващ цветовете по свой, неповторим начин, така и Пиер Монтале влага знанията и опита си в създаването на ухание, което очарова и вълнува. 


Преобладващата есенция е ванилията. От нея специалистът успява да извлече всички качества, които я правят един от най-любимите аромати вече хилядолетия наред. На пръв поглед ванилията е сладка, невинна и семпло очарователна. Но тя притежава силата да покорява неусетно, оставяйки ярка следа и тръпнещо желание. Поставена в парфюмна композиция, тя никога не остава незабелязана и мнозина са привлечени от нейния изкусителен мирис. 


В Montale Mukhallat ванилията е избрана като откриваща нотка, но чрез включения в края Перу балсам, който има дървесен мирис с нюанси на канела и ванилия, нейното присъствие е като нишка, преминаваща през цялата палитра. 


Много успешно са въведени и есенциите на ягодата и бадема, които чудесно допълват ванилията и допринасят за цялостния магнетичен ефект на аромата. 


Montale Mukhallat е парфюм, издържан в най-добрите традиции на ориенталската парфюмерия, и с който всяка жена ще се почувства като тайнствена принцеса от “Хиляда и една нощ”.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Montale Mukhallat EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1567
  • Наличност : В наличност
  • 150,00 лв.
  • 88,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.