-59 % Montale Soleil De Capri EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Montale Soleil De Capri


Вдъхновен от красотата на малкия италиански остров Капри, известен с очарователния си пейзаж Montale Soleil De Capri е свежо ухание със сладък цитрусов характер. Както и името подсказва, (Soleil De Capri - “Слънцето на Капри”) парфюмът е изпълнен с позитивна енергия и настроение. Представен е през 2007 година и показва едно малко различно лице на парфюмерията Montale. Известен с предпочитанията си към ориенталските и сладки есенции, парфюмеристът и собственик на компанията Пиер Монтале решава този път да заложи на по-свеж аромат. 


Парфюмът Montale Soleil De Capri е подходящ за пролетта и лятото и ще допадне на жени с афинитет към ухания с подчертан цитрусов характер. Той е идеален дневен аромат, който чудесно ще допълни ежедневието на деловата жена. Носи усещането за италиански лукс и елегантност и ще донесе празничност дори и в най-обикновения ден. 


Ароматът Montale Soleil De Capri


Връхни нотки: грейпфрут, кумкуат, селекция от цитруси;

Средни нотки: бели цветове;

Базови нотки: мускус, подправки.


В палитрата на Montale Soleil De Capri са съчетани есенции с различен характер, които създават един комплексен и плътен аромат. Връхните нотки са вдъхновени от името на парфюма, представяйки богатството и разнообразието на цитрусовите аромати на остров Капри. Включени са грейпфрут и, малко по-непознатия, кумкуат. Към тях е добавена и смесена селекция от различни други цитрусови плодове, с което се допълва цялото усещане за свежест и ведрина. 


Пиер Монтале все пак не изневерява на своя стил и избира за сърцето на аромата сладки и нежни ухания от различни бели цветове (жасмин, цвят на бадем и др.), които придават елегантост и изисканост на селекцията.

Базовите нотки са плътни и темпераментни. Избран е мускус, подчертаващ останалите ухания. Към него е добавена селекция от огнени подправки, типични за топлите средизомноморски страни. Така парфюмеристът отново не изневерява на себе си и добавя огнен характер на своята селекция. 

Представен в запазената марка на Montanele - алуминиевия флакон, парфюмът Montale Soleil De Capri е елегантен и свеж. Типично пролетно-лятно ухание с много настроение, добър избор за жени с бодър дух и слънчева усмивка. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Montale Soleil De Capri EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1481
  • Наличност : В наличност
  • 190,00 лв.
  • 77,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.