-53 % Paco Rabanne Invictus Aqua EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Paco Rabbane Invictus Aqua 


Да бъдеш непобедим е въпрос на дух, вяра в себе си и достатъчно смелост. Това е концепцията при създаването на серията парфюми Invictus на испанската модна къща Paco Rabbane. Началото е поставено през 2013 година с първия аромат Invictus. Три години по-късно компанията представя Paco Rabbane Invictus Aqua, акватично ухание с енергизиращ и свеж дух. 


Парфюмът е лансиран заедно с женския вариант Paco Rabbane Olympea Aqua. И двата продукта са обединени от общата идея за представяне на един съвременен образ на идеалите на древните гърци за силни духом и телом хора. Paco Rabbane Invictus Aqua е интензивно, но нетрапчиво ухание, което зарежда с енергия и самочувствие. 


Парфюмът идва в емблематичния флакон с формата на шампионска купа, дизайн, който прави изделието моментално разпознаваемо. За да се подчертае ободряващия и разхлаждащ акватичен ефект на аромата, флаконът е изработен от матово стъкло, създаващо ефект на скреж. 


Ароматът Paco Rabbane Invictus Aqua


Връхни нотки: юзу, грейпфрут, розов пипер;

Средни нотки: морска вода, листа от теменужка;

Базови нотки: амбра, амброво дърво, дърво гаяк.


Ароматът Paco Rabbane Invictus Aqua впечатлява със свежа селекция от есенции, които се преливат една в друга в изумителен водовъртеж. Цялостният ефект на уханието напомня на Средизноморието - полъх на летен вятър и усещане за светлина, въздух и свобода. 

Началните нотки са цитрусови - юзу и грейпфрут, към които нюанс пикантност добавя есенцията от розов пипер.

Акватичната нотка, дала името на парфюма, заедно с дъхавите листа от теменужка се откриват в сърцето на аромата. Така уханието придобива допълнителна доза свежест и енергия, както и усещането за чистота и лекота. 

В основата на ароматната палитра са избрани две по-редки дървесни ухания - гаяк и амброво дърво. Те се отличават със своя екзотичен и плътен аромат. Чувствена нотка с морски характер добява есенцията от амбра.


Paco Rabbane Invictus Aqua е стъпка в страни от типичните за испанската модна къща интензивни и мускусни мъжки ухания. Той представя едно нова версия на “победителя” - този, който печели сърцата с позитивизъм, обаяние и съкрушителна усмивка. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Paco Rabanne Invictus Aqua EDT 100 мл - ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1561
  • Наличност : В наличност
  • 150,00 лв.
  • 71,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.