-45 % Versace by Versace EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Versace by Versace


Реализиран през 2007 година, Versace by Versace е дамски парфюм, отразяващ същността на модна къща Versace и нейния непрекъснато променящ се облик. Донатела Версаче вижда в този парфюм, жената, която е в крак с модата, има собствен стил, новаторски поглед, но същевременно разбира и оценява класиката. Това е жената, която също като самата дизайнерка знае кои са силните ѝ страни и как да ги подчертае. Парфюмът Versace by Versace е нейният избор, когато иска да се чувства покорителка. 


Уханието e с преобладаващи цветни нотки, подчертани с много свежест и тръпчивост от зелени и дървесни нюанси. То е подходящо като дневно ухание, особено през пролетта и есента. 


Versace by Versace идва в класическата форма на парфюмите с тази марка, напомняща римската архитектура. Новото тук е цвета - златен, както и логото на компанията - главата на Горгона Медуза - поставено на видно място. От Versace се опитват да хвърлят мост между класическите свои парфюми и новата посока, която поемат. Така уханието се превръща в иконично за ерата на Донатела Версаче и до днес остава един от най-продаваниете им продукти.


Ароматът Versace by Versace


Връхни нотки: смокиня, касис, люляк, глициния, утринна роса;

Средни нотки: орхидея, жасмин, лотус;

Базови нотки: бурнонски ветивер, мускус, кедър, кашмирено дърво;


С прекрасна флорална селекция, като от кралска градина, ароматът  Versace by Versace очарова със своята разточителност и пищност. Избрани са силни и интензивни есенции, които в комбинация дават нежно и ласкаво ухание. 


Откриващите нотки са смесица от плодови и цветни. Смокиня и касис дават слънчево и сладко-тръпчиво начало. Към тях са прибавени изящните люляк и глициния, а щипка свежест добавя интересната есенция на утринна роса. 


Сърдечните нотки са изцяло цветни , събрани са три от най-екзотичните и обожествявани ухания - жасмин, лотус и орхидея. Тяхната смесица носи разкош и усещане за красота със съвършени форми. 


В основата на Versace by Versace са подбрани дървесни нюанси, които да балансират сладостта на другите есенции и придадат малко от усещането за изтъченост и класика. 


Със своето богато, но балансирано ухание Versace by Versace е парфюм за съвременната жена, която цени своята индивидуалност и разчита на собствения си нюх за нещата в живота.


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Versace by Versace EDP 100 мл - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 1347
  • Наличност : В наличност
До края на промоцията остават:
  • 120,00 лв.
  • 66,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.