-34 % Viktor & Rolf Spicebomb EDT 90 мл- ТЕСТЕР за мъже

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът Viktor & Rolf Spicebomb


Viktor & Rolf Spicebomb е вторият мъжки парфюм лансиран от шармантното холандско дуо дизайнери. Той е еквивалент на дамската сензация и флорална феерия Flowerbomb, с който те дебютираха на парфюмерийния пазар през 2005 година. 

Viktor & Rolf Spicebomb, както и името подсказва, е експлозивна смес, която подхожда на наистина дръзки мъже. В рекламния клип на парфюма се пее “Обичаш ли ме? Или ме мразиш? Мен, всъщност не ме е грижа!”, послание, което казва - независимо от мнението на околните отстоявайте себе си и бъдете себе си, без страх и съмнение. 

Дизайнът на флакона е също толкова дързък. Бутилката на Viktor & Rolf Spicebomb прилича на ръчна граната , а “спусъкът” е направен от емблемата на модната къща. Автор на проекта е култовият френски режисьор и арт-дизайнер Франсоа Барон, познат с клиповете си за различни рекламни кампании и видеа на Мадона. 

Парфюмът Viktor & Rolf Spicebomb е един продукт, който залага на визия и аромат за да създаде цялостно преживяване. Той е енергичен, непостоянен и пламтящ от емоции. Мъжът избиращ Viktor & Rolf Spicebomb е неустрашим, верен на себе си и на своя стил.

Ароматът Viktor & Rolf Spicebomb


Връхни нотки: бергамот, розов пипер, елеми, грейпфрут;
Средни нотки: шафран, канела, паприка;
Базови нотки: ветивер, тютюн, кожа.

Автор на ароматната пирамида на Viktor & Rolf Spicebomb е Оливер Полдж, който е известен със своите смели и дръзки комбинации. За тази уханна “бомба” той избира съчетанието на подправки с топли и лютиви подтонове, като цялостният ефект на палитрата е контрастен. От една страна уханието е съблазнително, огнено и привлекателно, а от друга хладно, експлозивно и респектиращо.  

Тази двойнственост се открива още във връхните нотки, където свежите бергамот и грейпфрут са блендирани с лютив розов пипер и тръпчивия мирис на дървото елеми. 

В сърцето на аромата Viktor & Rolf Spicebomb е събрана истинска “бомба от подправки”, включваща изкусителните ухания на шафран, канела и паприка. Те отделят своя сладко-огнен мирис поетапно, създавайки още по магнетична атмосфера. 

Базовите нотки са запазени за типично мъжките кожа, тютюн и ветивер, които допринасят за по-хладния и резервиран характер на аромата.

Viktor & Rolf Spicebomb е плътен есенно-зимен парфюм, който дарява със самочувствие и увереност. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

Viktor & Rolf Spicebomb EDT 90 мл- ТЕСТЕР за мъже

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : 911
  • Наличност : В наличност
  • 120,00 лв.
  • 79,00 лв.Бърза поръчка

 

  Тагове:

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.