-35 % YSL Black Opium Brume Cheveux Hair Mist EDP 90 ml - ТЕСТЕР за жени

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

YSL Black Opium Brume Cheveux Hair Mist


Ароматът на любимия на милиони жени по света Black Opium вече е достъпен и във формата на парфюм-спрей за коса. Обогатен е с една от тайните съставки на арабския свят за красива коса – аргановото масло, този спрей-парфюм прави чудеса за косата.


Изпълнен с увереност и смелост, парфюмът Black Opium въплъщава новият дух на марката Yves Saint Laurent. Освободен и женствен, този аромат съдържа спонтанността на женската природа. Това е продукт за дамата, която не спира да търси нови преживявания и усещания, и нищо не може да я спре по пътя на сбъдването на мечтите й. Освен качествения, луксозен парфюм, тя държи на това косата й да блести и ухае с аромат, който я следва навсякъде.


Пристрастяващ и невероятно ароматен, този спрей ще насити косата с полезни за нея масла и ще я накара да ухае на скъп, луксозен парфюм. 


Спреят за коса YSL Black Opium Brume Cheveux Hair Mist е обогатен с арганово масло, което дава на косата блясък и жизненост. Тя става копринено мека и лека. След 4 седмици вече се забелязва разлика във вида на косата, тя е по-жива, обемна и блестяща.


Специалната формула на този спрей го прави идеален за всеки тип коса. Той се приспособява към нуждите й по всяко време. Перфектен избор за всеки сезон – в горещите дни през лятото и в студените през зимата, когато косата е подложена на множество вредни, външни влияния.


Вижте и останалите дамски парфюми от колекцията на YSL Opium, които сме подбрали за вас: YSL Black Opium Collector Rouge Fatal , YSL Black Opium Pure IllusionSL Black Opium Sound IllusionYves Saint Laurent Black Opium


Ароматът YSL Black Opium Brume Cheveux Hair Mist


Компоненти: Арганово масло, черно кафе, бели цветя

Новият спрей-парфюм за коса на YSL е наситен с аромата на легендарния Black Opium. В него се усеща землистото, дървесно ухание на агран в компанията на черно кафе и неустоими бели цветя.


В този спрей композицията на парфюма Black Opium е пригодена за използване върху косата като едновременно с това я подхранва в дълбочина.


Продуктът е предназначен за дамите, които искат да оставят ароматна следа след себе си, а блясъкът на косата им да събира погледи и комплименти.


YSL Black Opium Brume Cheveux Hair Mist е неустоимо ухание за красива и здрава коса!
  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

YSL Black Opium Brume Cheveux Hair Mist EDP 90 ml - ТЕСТЕР за жени

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : YSL Black Opium Brume Cheveux Hair Mist EDP 90 m
  • Наличност : В наличност
  • 128,00 лв.
  • 83,00 лв.Бърза поръчка

 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.