-46 % YSL Vinyle Immortele Marhe EDP 125 ml - ТЕСТЕР Унисекс

Информация и Поръчки

Телефон:  0893 79 89 89

Мейл:  office.fragrancebg@gmail.com

 

Парфюмът YSL Vinyle Immortele Marhe


Вдъхновен от ексцентричния нощен живот на Париж, където модата и изкуството вървят ръка за ръка, YSL Vinyle Immortele Marhe е парфюм, който завладява с тръпчиво-сладък и освежаващ аромат. Издаден е през 2016 година като част от колекцията “Le Vestiaire des Parfums Nuit”, която включва още два други парфюма. Те всички носят името на текстилен материал - кожа, кадифе и винил, характерни за облеклото на артистичните обитатели на френската столица. Тази колекция е продължение на издадената година преди това “Le Vestiaire des Parfums”, посветена на иконични за модната къща облекла. 


Вдъхновен от необичайния, лъскав и прилепващ материал винила, YSL Vinyle Immortele Marhe е също толкова оригинален и впечатляващ унисекс парфюм с преобладаващи есенции от благовония и сладки нотки. Той въздейства силно от още от първия полъх, оставяйки усещане за сила и непоколебимост.


YSL Vinyle Immortele Marhe споделя общ дизайн на флакона с другите два парфюма в колекцията  YSL Velours and YSL Cuir. Разликата е в цветовото оформление. Тук за избрани тъмно оранжево и черно, които се преливат в огнена комбинация.


Ароматът YSL Vinyle Immortele Marhe


Връхни нотки: бергамот, розов пипер;

Средни нотки: имортеле, мирта;

Базови нотки: стафиди, ванилия, анасон


Композитор на аромата YSL Vinyle Immortele Marhe е Джулиет Карагезоглу, чието професионално портфолио, включва работа за Paco Rabbane, Armani, Givenchy и др. За това ново предизвикателство тя казва, че се е опитала да улови “чувствеността, модерността и дързостта на винила”. Парфюмеристката се спира на съчетание от сладки и пикантни нотки, към които добавя щипка свежест. 


Началото е цитрусово - есенция от бергамот, към която е включена огнена нотка - розов пипер. В сърцето на аромата Карагезоглу залага на необикновения пудрен мирис на вечнозеленото цвете имортеле и сладкия ориенталски аромат на мирта. В основата са избрани три есенции с интензивен и завладяващ мирис - златните стафиди с меден аромат, нежната ванилия и сладко-опияняващия анасон.


YSL Vinyle Immortele Marhe е парфюм с уникален аромат, който се променя от свеж до сладък и тръпчив. Топлината, която излъчва го прави идеален за есента и зимата. 


  Направете оценка

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте, за да направите оценка си за продукта

Еко опаковки

Част от продуктите са в обикновенни еко опаковки, без оцветители.

Допълнителна информация:  Научете повече

 

YSL Vinyle Immortele Marhe EDP 125 ml - ТЕСТЕР Унисекс

Парфюми на най-добри цени - Фрагранс България


Изберете най-подходящия за вас парфюм, на достъпни цени. Каталога от парфюми да Фрагранс България е съобразен с изискванията на нашите клиенти и подбран от нашите експерти.

 

  • Код на продукта : YSL Vinyle Immortele Marhe EDP 125 ml - ТЕСТЕР Унисекс
  • Наличност : В наличност
  • 155,00 лв.
  • 83,00 лв.Бърза поръчка

 

Какво се поръчва, в момента

актуализира се на 30 секунди На живо

Наши потребители са разгледали, също

Fragrance Bulgaria е най-големият онлайн магазин за маркови и оригинални парфюми на водещи, световни компании. Ако търсиш да си купиш парфюм - може да намериш интересни предложения на цени, по-ниски, отколкото в обикновен магазин за козметика и парфюми. Ние поддържаме богат асортимент от аромати и за да ги направим по-достъпни за нашите клиенти, предлагаме по-голям брой промоции от повечето онлайн магазини. Парфюмите са 100% оригинални. За нашите клиенти предлагаме, само най-доброто.