Menu
Your Cart

Какво Представлява Тестер

Тестерите обикновено се използват в класическите парфюмерии за изпробване на аромата.  От там идва и названието Тестер като те са по-наситени и трайни.


Има ли , разлика между тестера и стандартният продукт в нашия магазин?

В нашия онлайн магазин има разлика между ТЕСТЕР и Продукт в рекламна опаковка:

?????????


Тестерите са на 100% оригинални продукти и са в бели транспортни кутии , на които са напечатани ; марката , модела на продукта , милилитрите и баркод за разпознаване на артикула. Тестерите са с пълната си концентрация на есенцията и трайността им е до 24 часаПриложение:

ТЕСТЕРИТЕ често, не служат за продажба на крайните клиенти , а са насочени за продажба към търговците на едро. Изработката на опаковката на тестера, не е толкова цветна и интересна. Различава се от стандартния продукт с това, че е опакован в бяла транспортна кутия или в кутия от рециклиран картон , като има случаи да нямат капачки на пулверизатора , а е с картонен или пластмасов протектор около пулверизатора. Ако парфюма, не ви трябва за подарък или нямате специално предпочитание и отношение към кутиите на артикулите, по принцип, Тестера е идеалният избор.

В случай, че купувате парфюма за повод, подарък, по-подходящо е да поръчате стандартен продукт в оригинална рекламна опаковка.


Опаковки:

Парфюмите в ЕКО опаковки (без оцветители) са по-наситени от останалите парфюми и с възможни разлики в опаковката и/или капачката. Капачката може да липсва на малък процент от артикулите , а опаковката да е транспортна кутия (рециклиран картон). Парфюма с ЕКО опаковка е много добра възможност, крайният потребител да се наслади на любимия си аромат на много по-изгодна цена от стандартният продукт , който се предлага по търговските мрежи във физически магазини.


Разгледайте нашият асортимент от парфюми и тоалетна вода.Ако случайно не успеете да откриете това, което търсите, обърнете се към нас. Ние ще ви съдействаме и ще ви уведомим за наличността на избрания от вас аромат.


Поздрави и приятно пазаруване!

Екип,

Ню Тренд Интернешънъл ЕООД

Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки