Menu
Your Cart

Hermes Twilly d`Hermes Poivree EDP 85 мл - ПАРФЮМ за жени

Hermes Twilly d`Hermes Poivree EDP 85 мл - ПАРФЮМ за жени - Fragrance Bulgaria
-23 %
Hermes Twilly d`Hermes Poivree EDP 85 мл - ПАРФЮМ за жени
127.00ЛВ
166.00ЛВ
  • Stock: In Stock
  • Model: 4137
  • SKU: 4137

Бърза поръчка

Въведете Ваш телефонен номер и ние ще се свържем с Вас*:
Captcha

Hermes Twilly d'Hermes Poivree е уникален женски парфюм, който бе пуснат на пазара през 2018 година. Той е част от серията Twilly d'Hermes, която е създадена за млади и енергични жени, които търсят нови и нестандартни аромати.


Ароматът на Twilly d'Hermes Poivree е изразителен и силно усещан. В началото се усещат свежи и пикантни нотки от розов пипер, който придава на парфюма допълнителна доза енергия и динамичност. След това се усеща благоуханието на ирис, което му дава изтънченост и женственост. В базата на аромата се долавят пачули и ванилия, които придават на Twilly d'Hermes Poivree дълбочина и топлина.


В цялост, ароматът на Twilly d'Hermes Poivree е много комплексен и интересен. Той е подходящ за млади жени, които обичат да се изразяват чрез аромата си и да привличат вниманието на околните. Той е подходящ за носене както през деня, така и през нощта, и може да се комбинира с различни стилове на обличане.


Относно издръжливостта и проекцията, Twilly d'Hermes Poivree е доста добре балансиран. Той продължава да се усеща на кожата през целия ден, без да бъде нахлуват и доминиран. От друга страна, проекцията му не е много силна, но достатъчна да се усеща около носещия го човек.


В общи линии, Twilly d'Hermes Poivree е един много интересен и различен парфюм, който може да бъде привлекателен за младите жени, които търсят нещо ново и изненадващо в своя ароматен гардероб.

Write a review

Please login or register to review
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки